PROJECTE ABP 3r Trimestre - LES DROGUES


Som l'Àlex Delgado, l'Òscar Ruiz i el Jotuel Andrade del grup 1 de 3r A.

Vam començar l'ABP el dia dimecres, 14 de març. El nostre ABP tracta sobre les drogues, els objectius que ens vam plantejar al principi van ser: aprendre sobre el tipus de drogues, fer totes les evidències. En total són 8 evidències, la que ens va agradar més va ser l'evidència 7, en aquesta evidència hem fet un experiment en el laboratori en el qual es tractava de veure el que ens quedava en els pulmons quan consumim tabac, ens va impressionar molt veure l'efecte que feia.

Deixant una mica el tema, vam començar l'ABP amb l'evidència 0, que tractava de fer la reflexió inicial i organitzar-nos, després de fer aquesta evidència que va durar 15 minuts més o menys, vam començar amb l'evidència 1 que tractava sobre fer un diccionari digital sobre les drogues. El dijous, 14 vam fer l'evidència 2 que tractava sobre els mites de les drogues i també vam començar l'evidència 3 que havíem de crear una pàgina web. I tot això fins arribar al dijous, 22 que fem un simulacre de les exposicions.

Com a grup hem treballat molt bé, sempre hem estat al dia i quasi no ens hem endarrerit, entre els tres hem fet molt bona feina. 

El producte final és la nostra pàgina web, en aquesta web expliquem totes les evidències que hem fet: drogues2.webnode.es/